Шварценеггера затиснуло у московському метро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шварценеггера затиснуло у московському метро

242
Губернатор американського штату Каліфорнія Арнольд Шварценеггер ввечері 10 жовтня прилетів до Москви. Іменитий голлівудський актор і політик вже встиг прокотитися в столичному метро. Про це він повідомив в своєму мікроблозі.
На сторінці в Twitter Шварценеггер написав: "Москвичі, мабуть, люблять свій громадський транспорт". Також в Мережі з'явилася фотографія американського губернатора в московській підземці. Катався на метро Шварценеггер, звичайно, не один. Його супроводжували посли США і Австрії в Росії. Поява знаменитості в метро приголомшила пасажирів і працівників метрополітену.
Як пише Lifenews.ru, делегація Шварценеггера намагалась пройти в московське метро без квитків. Залізного Арні затиснуло турнікетом, після чого хтось здогадався прикласти картку. "Ми були б раді, якби Шварценеггер безкоштовно проїхав в метро, - розповіла виданню робітниця столичної підземки Галина. - Просто все сталося дуже несподівано, ми не встигли зреагувати, і нашого гостя затиснуло турнікетом".
Губернатор Каліфорнії спустився в метро на станцію "Охотний ряд". Тут він перейшов на "Театральну" і сів у вагон, що йде до "Новокузнецької". Із звичайними москвичами Термінатор проїхав одну станцію.
В понеділок Шварценеггер виступив в представництві Американської торговельної палати в РФ в Москві. Він розповів, що в січні, після закінчення губернаторських повноважень, має намір знов повернутися в акторську професію. "Я можу зніматися в кіно, але також можу і писати книги, і промови, якось допомагати штату Каліфорнія", - зазначив Термінатор.
Він додав, що зараз думає лише про те, що знаходиться в оточенні демократів. "Я республіканець, а оточений демократами. Навіть коли лягаю вночі спати, думаю: "Боже, довкола демократи", - пожартував губернатор.
Шварценеггер визнав: в Росії величезний потенціал для економічного зростання. Він сподівається, що співпраця штату Каліфорнія з Росією у сфері високих технологій лише розвиватиметься. "Моя любов до вашої країни почалася ще в дитинстві. Пам'ятаю, в 1961 р. у Відні я дивився чемпіонат зі штанги. На мене справили враження радянські штангісти-інтелектуали Юрій Власов і Леонід Жаботинський. Я тоді подумав, що хочу бути таким, як вони, коли виросту", - поділився залізний Арні.
За декілька днів до візиту президент Росії Дмитро Медведєв і Арнольд Шварценеггер додали один одного в друзі в Twitter. Після прильоту до Росії, губернатор Каліфорнії написав в своєму мікроблозі: "Щойно приземлився в Москві. Прекрасний день. Не можу діждатися зустрічі з президентом Медведєвим". Також знаменитий актор виклав фотографію, на якій зображений із сигарою в руці у салоні автомобіля, що прямує з аеропорту до Москви. У відповідь глава РФ відповів через Twitter: "Шварценеггер, ласкаво просимо до Москви. Чекаю зустрічі з Вами і Вашою делегацією у Сколково".
Нагадаємо, Арнольд Шварценеггер приїхав до столиці РФ на запрошення Дмитра Медведєва. Культовий актор привіз із собою велику делегацію з Кремнієвої Долини - представників венчурних фондів та інвестиційних компаній. Він проведе в Росії три дні. У планах Шварценеггер прийняти участь у форумі "Глобальне інноваційне партнерство", з'їздити в Сколково і особисто зустрітися з Дмитром Медведєвим, якого він ще в липні знайомив із Кремнієвою Долиною у США.
Арнольд Шварценеггер сподівається, що співпраця у сфері високих технологій та інновацій принесе вигоду і Росії, і американському штату, повідомляє прес-служба губернатора.
За матеріалами:
Утро
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас