Африканці хочуть, щоб 50 Cent хрестив чорного носорога — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Африканці хочуть, щоб 50 Cent хрестив чорного носорога

69
Ініціативна група з Південної Африки має намір звернутися до американського реппера 50 Cent (справжнє ім'я Кертіс Джексон) з проханням стати хрещеним батьком самки чорного носорога, яка вижила після нападу браконьєрів, повідомляє агентство AFŠ.
"Ми хотіли б, аби він став хрещеним батьком нашого носорога і таким чином посприяв поширенню інформації про незаконне полювання на цих тварин", - пояснили свій намір автори задуму.
Самка носорога по кличці Філа піддалась нападу браконьєрів влітку 2010 року. Тварина отримала два кульові поранення, але змогла вижити. Після цього господар Філи, африканський фермер, спиляв своїй вихованці ріг, аби зробити її непривабливою для браконьєрів. Проте це не допомогло, і через три тижні після першого нападу носорога знов спробували убити (вона отримала ще сім куль), але і вдруге тварина не загинула.
Таким чином, в цілому у Філу стріляли дев'ять разів. Примітно, що і в самого 50 Cent теж колись стріляли дев'ять разів - в 2000 році в результаті нападу він отримав поранення руки, стегна, обох ніг, грудей і лівої щоки.
У 2010 році в Африці було незаконно убито 227 носорогів. Браконьєри відпилюють убитим тваринам роги і відправляють їх до країн Азії, де ця частина тіла носорога вважається цілющою і використовується для приготування засобів народної медицини.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас