Переможець телешоу "Китай шукає таланти" зіграв на фортепіано пальцями ніг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Переможець телешоу "Китай шукає таланти" зіграв на фортепіано пальцями ніг

164
Безрукий піаніст, який грає на фортепіано пальцями ніг, переміг в телешоу "Китай шукає таланти". 23-річний Лю Вей, який втратив руки в 10-річному віці, виграв у фіналі, що відбувся минулої неділі на шанхайському стадіоні, повідомляє ІТАР-ТАРС із посиланням на газету Shanghai Daily.
Дивовижний талант Лю Вея, який навчився грати на фортепіано в 18 років, не залишив байдужими китайських телеглядачів. Уродженець Пекіна виконав пісню під назвою "Ви прекрасні", віртуозно акомпануючи собі на фортепіано пальцями ніг, і за підсумками конкурсу випередив свого головного суперника, 7-річного Чжан Фенсі, який виступав в амплуа естрадного коміка.
"Принаймні, у мене є пара прекрасних ніг", - цитує Reuters слова Лю Вея, сказані ним, коли судді оголосили його перемогу.
Майстерність безрукого піаніста була високо оцінена і в професійних колах. Популярна тайваньська співачка Джолін Цай привітала Лю Вея з перемогою на конкурсі й навіть запросила його брати участь у своєму світовому турне.
Телешоу "Китай шукає таланти" - аналог британського телевізійного проекту, що прославив на весь світ домогосподарку з Шотландії С’юзан Бойл, в якої виявилися виняткові вокальні дані. Китайська версія була запущена в травні цього року і вже знайшла велику популярність. За словами директора телешоу Цзінь Лея, оскільки "Китай шукає таланти" має такий успіх, воно буде продовжено і наступного року.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас