ДПУ виступає за ліквідацію податкової міліції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДПУ виступає за ліквідацію податкової міліції

Казна та Політика
1662
Заступник генерального прокурора Ренат Кузьмін виступає за ліквідацію податкової міліції і передачу її функцій іншим правоохоронним органам. Про це він сказав в ефірі телекомпанії "Україна".
"Податкова проводить сьогодні перевірки, аудит, експертизи. Вони ще нараховують податки, вони ж проводять розслідування, вони ж займаються фізичним захистом. Ця організація, яка зараз робить неможливим нормальне функціонування бізнесу. Мені незрозуміло, навіщо потрібна податкова міліція. Навіщо потрібні слідчі податкової міліції", - повідомив Кузьмін.
За його словами, функції податкової міліції можуть виконувати співробітники органів внутрішніх справ, або ж відділ розслідувань податкових злочинів при Службі безпеки України і Міністерстві внутрішніх справ, який можна створити.
Нагадаємо, прем'єр-міністр Микола Азаров виступає за ліквідацію податкової міліції в майбутньому.
1 серпня депутат Верховної ради від фракції Блоку "Наша Народна для України самооборона", голова парламентського комітету з питань національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко повторно запропонував парламенту ліквідовувати податкову міліцію.
Блок Юлії Тимошенко також виступає за ліквідацію податкової міліції.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас