Британці заборонять виступати поганим вуличним музикантам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британці заборонять виступати поганим вуличним музикантам

50
Міська рада британського міста Річмонд, розташованого в Північному Йоркширі, має намір знайти спосіб заборонити вуличним музикантам, що погано володіють своїми інструментами, виступати на вулиці, пише газета The Daily Telegraph. Йдеться про групу музикантів, що приїжджають в місто кожне літо і щодня впродовж восьми годин виконують на акордеоні "When the Saints Go Marching In".
Річмонд - невелике торговельне місто, наділене правом влаштовувати вуличні базари. З цієї причини в ньому працює безліч магазинів. Саме на прохання покупців і власників магазинів, стомлених нав'язливою мелодією, міська рада Річмонда і вирішила знайти законну можливість не пускати невмілих музикантів на вулиці. Найпоширенішою скаргою є: "Вони виконують одну і ту ж пісню, причому невміло". Жителі і гості міста слухають "When the Saints Go Marching In" вже два літа підряд.
В якості варіантів позбавлення міста від горе-музикантів пада Річмонда розглядає, зокрема, прирівнювання вуличних музикантів до жебраків, які можуть бути видворені з міста поліцією. Крім того, розглядається також варіант видачі музикантам ліцензії на вуличні концерти. Така практика діє, наприклад, в Йорку і Скарборо. Міська рада Річмонда направила в окружну раду Річмондшира прохання підтвердити законність вживання останнього варіанту. Відповідь доки не отримана.
Найбільша складність, за словами радника Джона Харріса (John Harris), полягає у відсутності визначення "поганого вуличного музиканта". "Якщо ми не маємо нічого проти хороших музикантів, але хочемо видворити поганих, то як ми визначимо, хто поганий, а хто хороший?"
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас