Берлусконі пустили на мило — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Берлусконі пустили на мило

64
В музеї сучасного мистецтва Мігрос (Цюріх, Швейцарія) стартувала виставка, один з експонатів якої виділяється історією створення.
Художник Джанні Мотті розповів, що брудно-білий шматок мила, виставлений на огляд публіки під назвою "Чисті руки", виготовлений із жиру прем'єр-міністра Італії Сильвіо Берлусконі, повідомляє Agence France-Presse.
За словами автора "Чистих рук", один зі співробітників швейцарської клініки, де прем'єр робив ліпосакцію, передав йому жир Берлусконі. Художник вирішив, що таке добро викидати ніяк не можна і переробив його в мило.
В клініці, звідки нібито надійшов "високопоставлений жир", категорично відкидають можливість того, що хтось міг заволодіти ним, а тим більше - передати до чужих рук. Проте, мило удостоїлося честі потрапити на виставку сучасного мистецтва.
Назва"Чисті руки" з'явилась не випадково. У 1990-х роках в Італії пройшла широкомасштабна операція із боротьби з політичною корупцією, причому серед підозрюваних фігурував і нинішній прем'єр-міністр цієї країни.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас