Британець виграв у лотерею 129 мільйонів євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британець виграв у лотерею 129 мільйонів євро

323
Підданий Великобританії став в п'ятницю володарем рекордного виграшу в європейську лотерею EuroMillions у розмірі 129 мільйонів євро (113 мільйонів фунтів стерлінгів), повідомляє телерадіокомпанія ВВС із посиланням на компанію-організатора розіграшу Camelot.
Ім'я переможця доки не оголошено, але вже відомо, що йому вдалося побити встановлений в травні 2009 року рекорд виграшу в 126,2 мільйона євро. Тоді щасливим володарем цієї суми стала 25-річна мешканка Іспанії.
"Це найбільший лотерейний джек-пот, який будь-коли виплачувався приватній особі в цій країні (Великобританії)", - заявила представник компанії Camelot, яка є організатором проведення розіграшів EuroMillions в Сполученому Королівстві.
Останнім рекордним виграшем по Великобританії була сума більш ніж в 100 мільйонів євро, отримана підданим цієї країни в травні 2010 року.
Лотерея EuroMillions, розіграш якої проходить кожну п'ятницю, проводиться в дев'яти країнах Європи: Великобританії, Франції, Іспанії, Австрії, Бельгії, Люксембурзі, Ірландії, Португалії і Швейцарії.
За матеріалами:
Взгляд
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас