Сріблястий знову став найпопулярнішим автомобільним кольором у світі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сріблястий знову став найпопулярнішим автомобільним кольором у світі

Казна та Політика
267
Сріблястий в нинішньому році визнаний найпопулярнішим автомобільним кольором у світі. Як зазначається у звіті одного з найбільших виробників і постачальників фарб компанії PPG Industries, це звання колір утримує впродовж останніх десяти років.
Перше місце зі сріблястим в 2010 році розділив темно-сірий, популярність якого в Північній Америці в порівнянні з показниками минулого року зросла майже на 10%.
Другу позицію зайняв білий і чорний колір - 18% автомобілів таких кольорів було куплено в США. На третій і четвертій сходинці- червоний і синій. А п'яте місце розділили коричневий, золотистий, помаранчевий і жовтий кольори. У них було забарвлено близько 8% машин, проданих в 2010 році в США, пише Auto.Lenta.ru.
Найменшим попитом, як і раніше, користуються зелені автомобілі - їх частка не перевищує 4%. Для порівняння, 16 років тому у американців найбільший попит мали машини саме такого відтінку, а білий і сріблястий обирали лише 8% автомобілістів. У Європі і Азії переваги покупців схожі з американськими.
Перше місце за популярністю також займають сріблясті машини, а друге і третє - чорні і білі.
За матеріалами:
Rokf.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас