Шанувальник футболу віддав перевагу матчу замість операції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шанувальник футболу віддав перевагу матчу замість операції

47
Шанувальник американського футболу з Мічигану відмовився від операції на серці заради перегляду матчу улюбленої команди, пише The Detroit News. 69-річний Мейджор Хестер попросив лікарів перенести заплановане на 9 жовтня хірургічне втручання на декілька днів.
В суботу, коли Хестеру повинні були поставити новий кардіостимулятор, відбудеться одна з найважливіших ігор університетської команди Michigan State Spartans в сезоні. "Що б не сталося, я хочу подивитись футбол", - заявив пенсіонер.
Друзі Хестера розповіли, що він затятий уболівальник і завжди дуже переживає за улюблену команду - кричить, лається і розмовляє із телевізором. За словами літнього шанувальника Michigan State Spartans, цього разу він збирається дивитися гру без звуку, оскільки крики уболівальників на трибунах примушують його хвилюватися ще більше.
Мейджор Хестер страждає від кардіоміопатії, хвороби серця, яка призводить до ослаблення його функцій. Лікарі, які лікують американця, дозволили йому подвитись гру і лягти на операцію пізніше запланованого терміну. За домовленістю Хестера з медиками, він отримає новий кардіостимулятор в четвер, 14 жовтня.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас