Китайський алігатор заночував у поліцейському відділку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китайський алігатор заночував у поліцейському відділку

84
Китайський алігатор провів ніч в поліцейському відділі у французькому місті Пьєрлатт. Як повідомляє агентство UPI із посиланням на радіостанцію Radio France Internationale, тварина заночувала в камері для затриманих, яких привозять в ділянку в стані алкогольного сп'яніння.
Алігатора до поліції принесла жінка, яка знайшла його на вулиці. Співробітники поліції вирішили помістити його в камеру, не приймаючи жодних заходів безпеки - алігатор виявився не дуже великим і не міг би напасти на людей. Вранці тварину відправили на крокодилову ферму.
Представник ферми пізнав в алігаторі одного зі своїх вихованців. Самюель Мартен заявив, що китайський алігатор в компанії іншого крокодила втік з ферми близько двох місяців тому. "Приятеля" алігатора, що заночував в поліції, доки зловити не удалося.
Китайські алігатори проживають на сході Азії. Довжина дорослих самців може досягати двох метрів, проте зазвичай вони досягають приблизно півтора метри. Китайські алігатори харчуються рибою, зміями, птахами. У неволі такі тварини доживають до 70 років.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас