Приватбанк почав реалізацію дорожніх чеків American Express — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк почав реалізацію дорожніх чеків American Express

Фондовий ринок
256
У передодні зимового туристичного сезону Приватбанк запропонував своїм клієнтам нову послугу – оформлення дорожніх чеків American Express, що дозволяють клієнту забезпечити схоронність засобів у дорозі й одержання наявних практично в будь-якій точці світу. Як повідомив Заступник Голови Правління Приватбанку Юрій Кандауров, розширення спектра банківських продуктів є розвитком програми Privat Trаvеl, що забезпечує клієнтам повний комплекс послуг для туризму і ділових поїздок.
Зокрема, на сьогоднішній день банк пропонує клієнтам оформлення дорожніх чеків Thomas Cook MasterCard і American Express, пластикових карт Visa Travel Money Cash Passport по самих оптимальних тарифах. Клієнти банку мають можливість оформити чеки як у доларах США, так і європейській валюті Євро.
Особливо цікава для туристів послуга Приватбанку – оплата чеків Global Refund. За допомогою цієї послуги клієнти банку мають можливість повернути частину ПДВ від вартості товарів, придбаних у мережі магазинів Global Refund (Tax Free) за рубежем. За словами Юрія Кандаурова, Приватбанк є єдиним банком в Україні, що надає послугу повернення частини ПДВ на придбані за рубежем товари в торгових точках найбільшої міжнародної системи Global Refund. Виплати по чеках Global Refund у Приватбанкові здійснюються безкоштовно. .
Довідка:
Приватбанк входить у число найбільших системних банків України. На сьогоднішній день банк обслуговує більш 3,3 млн. рахунків фізичних осіб. Національна мережа банківського обслуговування Приватбанку включає 1 367 філій і відділень по всій території країни. Банк має найбільшу в Україні мережу обслуговування пластикових карт: 547 банкоматів, 12 475 POS-терміналів і 1 658 пункту видачі наявних.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас