Тігіпко: Багато людей мене підштовхують грюкнути дверима — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко: Багато людей мене підштовхують грюкнути дверима

Казна та Політика
951
Віце-прем'єр з економічних питань Сергій Тігіпко упевнений, що залишиться в новому складі уряду.
Про це він заявив в ефірі 5-го каналу, відповідаючи на запитання, чи не боїться він, що саме його посада в уряді буде ліквідована.
"Я думаю, що я буду в новому складі. Я не збирався ніколи грюкати дверима, хоча багато людей мене підштовхують до цього", - сказав віце-прем'єр, відзначивши: "Сама посада ліквідована бути не може. Безумовно, має бути віце-прем'єр, який відповідає за економічний блок уряду".
Тігіпко уточнив, що спокійно ставиться до можливості свого звільнення.
"Те, що може не стати Тігіпка, це я думаю не така велика проблема. І для мене, і для держави. Знайдеться інша людина, і дай Бог, аби вона відповідала посаді", - наводить його слова Українська правда.
Як повідомляв УНІАН, Президент України на цьому тижні мав намір привести склад Кабінету міністрів України у відповідність до Конституції 1996 року, згідно з якою є три місця віце-прем'єрів, а зараз з п'ять: Борис Колесников (з питань Євро-2012), Володимир Сивкович (з силових питань), Віктор Слаута (з питань АПК), Сергій Тігіпко (з питань економіки), Віктор Тихонов (з питань регіональної політики).
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас