Черновецький призначив нового голову Київського зоопарку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Черновецький призначив нового голову Київського зоопарку

115
Посаду генерального директора Київського зоопарку з 15 жовтня займатиме Олексій Толстоухов. Про це повідомили в прес-службі Київської міської держадміністрації із посиланням на відповідне розпорядження, яке підписав Київський міський голова Леонід Черновецький.
В цьому документі наголошується, що з 14 жовтня Світлана Берзіна буде звільнена з посади генерального директора Київського зоологічного парку у зв'язку із переведенням для подальшої роботи на посаді директора комунального підприємства "Центр ідентифікації тварин".
29 вересня в ЗМІ з'явилася інформація, що Берзіна написала заяву про звільнення за власним бажанням. Наголошувалося, що замість неї на посаду керівника зоопарку буде призначений старший син міністра Кабінету міністрів Анатолія Толстоухова Олексій, який раніше вже працював в зоопарку в.о. директора чотири місяці, - до приходу Берзіної.
Тоді в прес-службі Київського зоопарку сказали, що в їх розпорядженні немає інформації про те, що Берзіна має намір піти з посади. Також сказали, що Берзіна перебуває на лікарняному.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас