На тижні моди покажуть нову колекцію Ірини Хакамади — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На тижні моди покажуть нову колекцію Ірини Хакамади

124
16 жовтня в конгрес-центрі ЦМТ в Москві стартує Російський тиждень моди (Russian Fashion Week, RFW). В рамках цього заходу будуть представлені колекції сезону весна/літо - 2011, створені вітчизняними і зарубіжними дизайнерами.
Як сказано в прес-релізі, що прийшов у розпорядження редакції "Ленти.ру", свої нові колекції продемонструють St. Bessarion, Юлія Ніколаєва, Tegin, Gauser, Олена Супрун, Людмила Норсоян, Маша Шароєва, SV2, Ольга Бровкіна, Олена Цокаленко, Марія Рибальченко, Borodulin’s, а також дизайнерський дует Олени Макашової і політичного діяча Ірини Хакамади.
21-й сезон RFW відкриє показ моделей російського модельєра В'ячеслава Зайцева. Окрім колекції самого Зайцева, на Російському тижні моди також покажуть одяг і аксесуари, створені учнями модельєра. Крім того, на RFW свою колекцію представить переможниця конкурсу молодих модельєрів Тетяна Чекиш.
Окрім показів, протягом Тижня моди також будуть організовані ділові й освітні програми для тих, хто хоче дізнатися більше про фешн-індустрію і обговорити напрями розвитку сучасної моди. Молодим дизайнерам, які подали заявки на участь, буде надана платформа для міні-презентацій своїх ідей.
Закриття Тижня моди в Москві призначене на 21 жовтня.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас