На Хрещатику побудують 9-поверховий торговий центр — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Хрещатику побудують 9-поверховий торговий центр

Нерухомість
742
У Києві до Євро-2012 почне працювати Центральний гастроном на Хрещатику, який вже шість років закритий на ремонт.
Проте, як повідомляє газета "Сегодня", гастроном розміститься лише на першому (підземному) поверсі майбутнього торговельного центру, який після реконструкції відкриється в приміщенні колишнього Центрального гастронома.
"Будівля на Хрещатику 40/1 стане після реконструкції 9-поверховою", - зазначив директор компанії-забудовника Володимир Прокопенко. "Там буде підземний паркінг, торговельні площі (1-5 поверхів), офіси (6-7 поверхів), а на останньому - розмістимо ресторан з терасою, звідки для відвідувачів відкриється шикарний вид на центр", - сказав він.
За словами Прокопенка, зносити історичну будівлю не будуть. "Три існуючих поверхи ми зміцнимо і реставруємо, у тому числі фасади", - зазначив він.
Зараз обговорюється питання розміщення на мінус першому поверсі майбутнього офісно-торговельного центру продуктових магазинів. "Не виключено, що там розміститься одна з крупних торговельних мереж", - сказав директор компанії-забудовника.
В столичному главку містобудування і архітектури повідомили, що торговельних і офісних приміщень в новому центрі буде 7,8 тисяч квадратних метрів, а паркінг із заїздом з вулиці Хмельницького зможе прийняти 160 машин.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас