Ізраїль прогнозує безвізовий режим з Україною вже із січня-лютого — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ізраїль прогнозує безвізовий режим з Україною вже із січня-лютого

Казна та Політика
153
Міністр культури і туризму Ізраїлю Стас Місежников прогнозує введення безвізового режиму з Україною в січні-лютому 2011 року. Про це він сказав журналістам.
За його словами, парламент Ізраїлю повинен ратифікувати угоду.
Міністр повідомив, що парламент почне працювати в пленарному режимі в середині жовтня, а для підготовки до розгляду питань про ратифікацію знадобиться не менше місяця.
"Думаю, кінець січня-початок лютого, тоді ми вже житимемо при безвізовому режимі", - сказав він.
Міністр прогнозує, що в такому разі до 2013 року туристичний потік між країнами збільшиться з 70 до 200 тисяч туристів щороку.
Місежников зазначив, що зараз ізраїльтяни активно шукають нові місця для відпочинку.
"В України є всі можливості стати таким пріоритетним напрямом", - сказав він.
На думку міністра, до України туристів з Ізраїлю можуть залучити наявність місць, пов'язаних з єврейською культурою, можливості для здійснення паломництва, а також відпочинок на морі або в горах.
Міністр повідомив, що Ізраїль планує до весни розпочати рекламну кампанію в українських засобах масової інформації для того, щоб залучити українських туристів до Ізраїлю.
Нагадаємо, що Кабінет міністров затвердив угоду з урядом Ізраїлю про відмову від візових вимог для осіб, що користуються паспортами громадянина або службовими паспортами України і Ізраїлю.
21 липня Україна та Ізраїль уклали міжурядову угоду про відмову від візових вимог для осіб, що користуються паспортами громадянина або службовими паспортами України і Ізраїлю.
Договір передбачає, що громадяни України та Ізраїлю можуть перебувати на території іншої країни без отримання візи не більше 90 днів в межах 180 днів з дати першого в'їзду.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас