Шейх Мансур очолив список найбагатших людей у футболі Британії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шейх Мансур очолив список найбагатших людей у футболі Британії

328
У цьому році рейтинг найбагатших людей у світі британського футболу, який складає провідне британське футбольне видання FourFourTwo, очолив власник Manchester City шейх Мансур, капітал якого оцінюється 20 млрд фунтів, передає РБК daily.
На другому місці акціонер Queen's park rangers Лакшмі Міталл і його сім'я (17 млрд фунтів). Алішер Усманов і Роман Абарамович зайняли третю і четвертую позиції в рейтингу.
Головним критерієм в рейтингу є особисте або родинне багатство осіб, що мають відношення до найпопулярнішого виду спорту.
Власник футбольного клубу Chelsea Роман Абрамович (7,4 млрд фунтів) поступився традиційно третьою позицією в списку акціонерові ФК Arsenal Алішеру Усманову (8 млрд фунтів), змістившись на четверте місце.
В минулому році статок Абрамовича оцінювався в 7,8 млрд фунтів, що дозволило йому залишатися в трійці лідерів. Алішер Усманов займав тоді ж дев'яту позицію, оскільки його багатство оцінювалося в 1,3 млрд фунтів.
"Довгі роки Роман Абрамович не знав собі рівних, проте зараз перед ним скрізь стоять виклики. Це не означає, що він став біднішим - більше стало мільярдерів. Коли ми вперше складали цей рейтинг в 2003 г, мільярдерів було всього два, сьогодні їх вже 15", - прокоментував зміни редактор FourFourTwo Х'ю Слейт.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас