Нова покупка підняла акції General Electric до п'ятимісячного максимуму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нова покупка підняла акції General Electric до п'ятимісячного максимуму

Фондовий ринок
230
Акції американської компанії General Electric піднялися під час першої години торгів на біржі NYSE відразу на три відсотки, досягнувши п'ятимісячного максимуму на рівні 17 доларів за акцію. Зростання цінних паперів особливо помітне на тлі невеликого падіння фондових індексів США.
Акції General Electric почали підніматися після того, як компанія оголосила про придбання американської компанії Dresser за три мільярди доларів. Dresser спеціалізується на виробництві інфраструктури для енергетики, наприклад, газових турбін.
Крім того, General Electric зробила пропозицію із купівлі британської Wellstream за 750 мільйонів фунтів стерлінгів (1,19 мільярда доларів), але рада директорів Wellstream відмовилася від операції. Про це пише The Wall Street Journal. Британська компанія виробляє труби, які використовуються при підводному видобутку корисних копалин.
General Electric є однією з найбільших компаній США. Її ринкова капіталізація складає більше 181 мільярда доларів. Для порівняння, вартість "Газпрому", найбільшої компанії Росії, не перевищує 129 мільярдів доларів. General Electric виробляє велику кількість товарів - від лампочок до літакових двигунів, а також надає фінансові та інші послуги.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас