Азаров вважає недоцільною ліквідацію податкової міліції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров вважає недоцільною ліквідацію податкової міліції

2390
Прем'єр-міністр України Микола Азаров вважає недоцільною ліквідацію податкової міліції на першому етапі проведення реформи податкового законодавства.
"Зниження ставок оподаткування передбачає і зниження рівня надходжень до бюджету в якийсь перехідний період, і тут має бути висока відповідальність платників податків за надходження податків до бюджету", - сказав він на прес-конференції в Гельсінкі (Фінляндія), відповідаючи на питання про доцільність ліквідації податкової міліції.
Разом з тим прем'єр підкреслив, що особисто він є прибічників лібералізації податкового законодавства і допускає можливість відміни кримінальної відповідальності за його порушення при збільшенні штрафних санкцій, вживанні інших економічних заходів дії до порушників.
"Я є прибічником декриміналізації і лібералізації в цьому плані", - додав М.Азаров, зазначивши, що в майбутньому питання про доцільність існування податкової міліції може виникнути.
"Такий захід має бути дуже добре підготовленим, продуманим і реалізованим і тоді - ставити питання про ліквідацію податкової міліції", - уклав він.
Прем'єр України перебуває у Фінляндії з офіційним візитом.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас