Житель Швеції сяде за обезголовлювання миші — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Житель Швеції сяде за обезголовлювання миші

71
Жителю шведського острова Готланд, який відкусив голову миші, пред'явили звинувачення в жорстокому поводженні із тваринами, пише The Local. Тепер 23-річному шведу загрожує дворічний тюремний термін.
Як розповіли прокурори, які займаються справою про обезголовлювання миші, чоловік завдав тварині безглузді, але при цьому дуже значні страждання. До такого висновку слідчі органи дійшли, ознайомившись із 40-секундним відеозаписом, на якому збережений момент обезголовлювання миші.
Спочатку швед тримав гризуна за хвіст, а потім, підбадьорюваний своїми друзями, відкусив тварині голову. Потім він виплюнув голову собі на долоню, а обезголовлену тушку миші засунув собі в рот. Шведський ветеринар, який подивився відео, заявив, що ніколи раніше не стикався з таким проявом жорстокості до тварин.
Інцидент із обезголовлюванням миші стався в квітні 2010 року, проте слідчі органи зайнялися розслідуванням цього випадку нещодавно, коли до них потрапив його відеозапис. Відео було виявлене на конфіскованому у неназваній кримінальній справі мобільному телефоні.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас