Американський мільярдер Дональд Трамп йде у президенти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американський мільярдер Дональд Трамп йде у президенти

869
Американський мільярдер Дональд Трамп розглядає можливість висунути свою кандидатуру на посаду президента США в 2012 році. В інтерв'ю телеканалу Fox News Трамп заявив, що "вперше серйозно задумався про участь у президентській кампанії".
"Я цілком серйозно розглядаю таку можливість. Я не можу бачити те, що відбувається з країною", - заявив Трамп, додавши, що раніше неодноразово отримував пропозиції виставити свою кандидатуру на посаду президента, проте не був у них зацікавлений.
Підкресливши, що питання про його участь в президентській кампанії доки не вирішене, Трамп повідомив, що якщо він все-таки виставлятиме свою кандидатуру, то зробить це від Республіканської партії. "Я республіканець і якщо я вирішу брати участь, то піду на вибори від республіканців", - сказав він.
Питання про можливість участі Трампа у виборах почало обговорюватися після того, як журнал Time повідомив про проведене у Нью-Гемпширі опитування громадської думки, що стосується потенційних кандидатів в президенти США. Організаторів опитування, як стало відомо виданню, особливо цікавило ставлення виборців до кандидатури Трампа. В інтерв'ю Fox News Трамп заявив, що не замовляв проведення подібного опитування, проте, наскільки йому відомо, результати дослідження були "вражаючими".
На виборах 2008 року Дональд Трамп, широко відомий в США завдяки не лише підприємницькій діяльності, але і участі в телевізійних шоу, підтримував кандидата від Республіканської партії Джона Маккейна, який, у результаті, програв демократові Бараку Обамі.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас