Тігіпко: Уряд намагається створити всі умови для інвесторів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко: Уряд намагається створити всі умови для інвесторів

397
Віце-прем'єр-міністр України, глава партії "Сильна Україна" Сергій Тігіпко заявляє, що діюча влада прагне створити всі умови для інвесторів. Як повідомляє прес-служба віце-прем'єра, про це він заявив на інвестиційному форумі ВТБ у Москві.
"Ми чітко розуміємо, що нам потрібні інвестори, які зараз зможуть прийти на наш ринок, і ми хотіли б для них створити дуже хороші умови", - сказав С.Тігіпко, повідомивши, що вже на 76% скорочені в Україні ліцензовані види діяльності.
За словами віце-прем'єра, всі ліцензії в Україні сталі безстроковими, удвічі зменшена кількість контролюючих організацій.
Водночас С.Тігіпко дав свою оцінку можливості українських компаній інвестувати в російську економіку.
"Інвестувати українським компаніям в російський ринок особливого сенсу немає. Якихось проблем особливих немає. Ми мали проблеми п'ять років тому, які були викликані перш за все політикою - я вважаю політикою України, - і я можу сказати, що багато українських компаній через це страждали, серйозно страждали", - сказав С.Тігіпко.
В свою чергу присутній на форумі прем'єр-міністр Російської Федерації Володимир Путін закликав українського віце-прем'єра все ж подумати про інвестиції до Росії.
"Дозволю собі не погодитися з колегою і хорошим товаришем. Мені здається, сенс інвестувати в російську економіку з боку українських партнерів все одно є, і не лише в нафтогазовий сектор. Ви все-таки подумайте, куди українські компанії могли б вкластися: у будівельний сектор, наприклад", - сказав В.Путін.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас