Актрису Дженніфер Еністон визнали найпривабливішою не заміжньою жінкою у світі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Актрису Дженніфер Еністон визнали найпривабливішою не заміжньою жінкою у світі

360
Жителі США визнали голлівудську актрису Дженніфер Еністон найпривабливішою незаміжньою жінкою у світі. Про це свідчать результати опитування, проведеного програмою телеканалу CBS "60 Minutes" і журналом Vanity Fair.
Під час опитування 29 відсотків респондентів назвали найпривабливішою незаміжньою жінкою саме Дженніфер Еністон. Друге місце і 21 відсотків голосів учасників опитування у набрала власниця "Оскара" Холлі Беррі. Трійку завидних наречених замкнула екс-дружина гольфіста Тайгера Вудса шведська модель Елін Нордегрен, за яку свої голоси віддали 15 відсотків опитаних.
Четверту сходинку в рейтингу зайняла 88-річна актриса Бетті Уайт, відома по ролі в телесеріалах "Шоу Мері Тайлер Мур" і "Золоті дівчатка". На шостій строчці розмістилася піп-співачка Леді Гага, а сьоме місце респонденти віддали членові Верховного суду США Єлені Каган.
Соціологічне опитування, учасникам якого було запропоновано обрати із знаменитих незаміжніх жінок найпривабливіших, було проведено у вересні, а його підсумки підвели лише на початку жовтня. Всього в дослідженні взяли участь близько десяти тисяч осіб.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас