Брюс Уілліс прийшов на телешоу в м'ясному парику — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Брюс Уілліс прийшов на телешоу в м'ясному парику

83
Голлівудський актор Брюс Уілліс прийшов на "Вечірнє шоу" Девіда Леттермана в парику, зробленому з натурального м'яса. Як пояснив сам Уілліс в ефірі CBS, на такий вчинок його надихнула співачка Леді Гага.
"Це все натуральне. Це мій м'ясний парик. Мене надихнула... ця... як її, цю божевільну пані? Так, точно, Леді Гага!" - розповів Леттерману Уілліс. "Це стовідсоткова яловича вирізка, філе", - уточнив актор. Потім Уілліс поцікавився, чи не голодний ведучий "Вечірнього шоу" і запропонував йому спробувати його м'ясний парик.
Актор дістав виделку, перець, сіль і приправив свою накладну зачіску з яловичини. Потім він дав виделку Леттерману. "Лише колупайте акуратнішим", - попередив Уілліс. Телеведучий не відмовився від пригощання, проте, пожувавши трохи, він пішов за куліси, де виплюнув шматок м'яса.
Нагадаємо, що співачка Леді Гага представила вбрання з шматків сирого м'яса на церемонії вручення винагород MTV Video Music Awards 2010, яка відбулася у вересні в Лос-Анджелесі. Її костюм, що складався з сукні, туфель, сумочки і капелюшка, бурхливо обговорювався на сторінках видань, що пишуть про життя знаменитостей, і був включений до рейтингу найбільше позбавлених смаку вбрань.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас