Професор Лужков буде працювати в університеті за 1 рубель на місяць — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Професор Лужков буде працювати в університеті за 1 рубель на місяць

385
Екс-мер Москви Юрій Лужков, призначений деканом Факультету управління великими містами Міжнародного університету в Москві (МУМ), отримуватиме зарплату в один рубель, повідомив ректор цього вузу Сергій Красавченко в ефірі "Російської служби новин".
"Ми запропонували йому укласти договір. Зарплата, яку ми запропонували, дорівнює тій, яку у нас отримують декани найбільших факультетів. Але Лужков запропонував прописати в договорі один рубель", - сказав С.Красавченко.
За його словами, колишній градоначальник пояснив таку суму тим, що доки не дає як декан віддачі. Також С.Красавченко повідомив, що Ю.Лужков попросив його доки не навантажувати курсом лекцій, оскільки хоче спочатку підготувати цей курс.
На своїй посаді Ю.Лужков займатиметься науково-адміністративною роботою, зокрема, координацією діяльності кафедр і контролем учбового процесу.
С.Красавченко повідомив, що зустрівся з Ю.Лужковим. Під час розмови екс-мер уточнив свої обов'язки і окреслив план дій.
"Він вже призначив зустрічі із завідуючими кафедрами свого факультету, поговорив зі своїми заступниками, зустрівся з основними викладачами. Скоро він зустрінеться і зі студентами факультету", - сказав С.Красавченко.
Він додав, що в ході своєї роботи на посаді декана Ю.Лужков буватиме в університеті в міру необхідності, аби ефективно виконувати свою роботу.
Ю.Лужков заявив, що незабаром зустрінеться зі студентами свого факультету. "Викладачів всіх я привітав з тим, що у них з'явився новий декан факультету. Познайомився зі всіма, попрацював. Визначили програму і домовилися про те, що найближчим часом буде зустріч зі студентами всього факультету", - сказав він в ефірі новин телеканалу НТВ.
Як повідомлялося, у вівторок стало відомо, що Юрій Лужков очолив один з факультетів Міжнародного університету в Москві (МУМ). "Наказом президента Міжнародного університету в Москві від 1 жовтня 2010 року професор Юрій Михайлович Лужков призначений на посаду декана факультету управління великими містами", - наголошується в інформаційному повідомленні, розміщеному на сайті університету.
Президентом МУМ є перший мер Москви Гаврило Попов, якого свого часу змінив на цій посаді Ю.Лужков.
Сайт Університету повідомляє також, що факультет управління великими містами був створений в 2002 році за ініціативою Ю.Лужкова з метою підготовки кваліфікованих кадрів за фахом "Державне і муніципальне управління".
Олег Мітволь, якого у вівторок звільнили з посади префекта Північного адміністративного округу, повідомив "Інтерфаксу", що у вівторок бачив Ю.Лужкова на новому місці роботи в Міжнародному університеті. "Попили чайку", - сказав О.Мітволь про зустріч із Ю.Лужковим.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас