Російський ВТБ дав Азарову кредит 2 мільярди доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Російський ВТБ дав Азарову кредит 2 мільярди доларів

Кредит&Депозит
1355
Російський "Внешторгбанк" (ВТБ) надав уряду України кредит у розмірі 2 мільярдів доларів. Про це повідомив президент - голова правління ВТБ Андрій Костін в Москві під час інвестиційного форуму "ВТБ Капитал" "Россия зовет!"
"Ми багато працюємо над Україною, досить сказати, що "ВТБ Капитал" надав кредит у розмірі 2 мільярдів доларів уряду України", - сказав Костін.
При цьому він не уточнив терміни і умови кредиту.
4 жовтня міністр фінансів Російської Федерації Олексій Кудрін повідомив, що ВТБ надав українським підприємствам кредити у розмірі 3,5 мільярдів доларів.
"Росія сама допомагає Україні. Наприклад, ВТБ банк має портфель кредитів українським підприємствам на 3,5 мільярда доларів. Крім того, ще і має невеликий короткий кредит уряду України", - сказав Кудрін.
"ВТБ Капитал" - інвестиційний бізнес Групи ВТБ, заснований в квітні 2008 року, є одним з трьох стратегічних напрямів Групи ВТБ, разом з корпоративним і роздрібним.
За два роки "ВТБ Капитал" залучив в російську економіку більше 40 мільярдів доларів, організувавши більше 90 операцій на ринку боргового і акціонерного капіталу.
"ВТБ Капитал" пропонує повний спектр інвестиційно-банківських продуктів і послуг як російським, так і міжнародним клієнтам, фокусуючи свою діяльність на організації випусків боргових і пайових цінних паперів, розвитку бізнесу прямих інвестицій, проведенні торговельних операцій, управлінні активами, наданні клієнтам консультаційних послуг з операцій на ринках капіталу у сфері злиття і поглинань в Росії і за її межами. Також одним з ключових напрямів бізнесу "ВТБ Капитал" є управління інвестиціями.
"ВТБ Капитал" здійснює операції з офісів в Москві, Лондоні, Сингапурі і Дубаї. Головний офіс компанії знаходиться в Москві.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас