"Київенерго" планує підключити до опалення столичний житлофонд до 21 жовтня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київенерго" планує підключити до опалення столичний житлофонд до 21 жовтня

Енергетика
245
ВАТ "Київенерго" розраховує завершити підключення всього житлового фонду Києва до опалювання максимум до 21 жовтня, повідомив глава правління компанії Едуард Соколовський.
"За існуючою практикою зазвичай основна частина будинків підключається протягом п'яти-шести днів максимум. Залишаються одиничні заявки з різних технічних причин. До 10 днів у нас всі будинки завжди були підключені, і опалювальний сезон в повному об'ємі охоплював житлофонд", - сказав він.
Соколовський нагадав, що входження в опалювальний сезон, що стартує в Києві 4 жовтня, здійснюється в два етапи, зокрема, на першому підключаються до опалювання пологові будинки, школи, лікарні та ін., на другому (з 11 жовтня) - житловий фонд.
Крім цього, глава правління "Київенерго" зазначив, що на підготовку до опалювального сезону 2010-2011 рр. компанія витратила близько 130 млн грн. власних коштів.
Він також переконаний, що поточний опалювальний сезон пройде нормально, відзначивши, проте, що більше 50% експлуатованих труб вже вичерпали експлуатаційний ресурс.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас