В Індії живе найвищий малюк у світі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Індії живе найвищий малюк у світі

103
Карану два з половиною роки, але зріст його вже більше 120 сантиметрів. Він переріс своїх однолітків удвічі і наздогнав і перегнав старших товаришів.
Мама Карана - Швеатлана Синг - найвища жінка в Азії. Її зріст - більше 2 метрів 10 см. І горда мати сподівається, що синочок переросте її.
"Він народився великим, і зараз вже вполовину мого зросту, - говорить Швеатлана. - Упевнена, він дуже скоро буде вищий від мене".
Каран народився зі зростом удвічі більшим від звичайних дітей, і йому не підходили дитячі костюмчики за віком. Та і зараз мама купує йому одяг на 10-12 років.
"Довелося викинути весь той одяг, який я купила для нього перед пологами, і йти в магазин за всім новим і великим. Тоді в пологовому будинку мені порадили купити речі для однорічних дітей", - сміється тато Карана.
Сімейство Сингів витрачає на їжу в три рази більше грошей, ніж сусіди. На місяць у них одного лише меду йде 20 банок.
"Коли Каран пробуджується, він одразу ж просить їсти і пити. Коли він бачить, що хтось їсть, він теж просить їсти. - говорить Швеатлана. - Він буде їсти весь час, якщо його не зупиняти. На обід він з'їдає дві миски овочів, дві великі тарілки рису, два батони хліба".
В дитячий садок Карана не приймали, говорили, що він вже завеликий для садка. І лише після того, як мама показала свідоцтво про народження маляти, його прийняли в групу.
"Коли ми йдемо з ним в магазин, ми купуємо найбільші речі для хлопчика, але через пару місяців він все одно виростає і з них", - скаржиться мама.
Мама Карана упевнена, що хлопчик захоче стати баскетболістом, і тоді вона із задоволенням відправить його вчитися в США.
Чоловік Швеатлани розповів, що познайомився з майбутньою дружиною в коледжі. Вона була дуже високою, дуже веселою і здорово грала в баскетбол.
"Мене привабили її життєрадісність і смішливість, - згадує чоловік. - І коли вона запропонувала одружитися, я не сумнівався".
Тепер чоловік і дружина Синг мріють обзавестися ще одним спадкоємцем і, якщо вийде, стати найвищою сім'єю в світі.
"Коли ми всі разом виходимо в магазин або їдемо в автобусі, на нас всіх дивляться, - говорить Швеатлана. - Але нас це ніскільки не засмучує, а навпаки, тішить".
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас