Південнокорейський уряд буде втручатись у валютний ринок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Південнокорейський уряд буде втручатись у валютний ринок

Валюта
157
Міністерство стратегії і фінансів РК заявило, що останнім часом головні країни світу прийняли істотні заходи відносно валютного курсу, що неодмінно призведе до великого коливання курсів на валютному ринку РК. В такому разі південнокорейський уряд втручатиметься у функціонування валютного ринку і вживатиме заходів для стабілізації курсів.
Міністерство стратегії і фінансів РК повідомило, що втручання японського уряду у валютний ринок призвело до протиріччя у валютній політиці США, Японії і ЄС, і тепер очікується велике коливання курсів на валютному ринку РК. Зокрема, після того, як Федеральна резервна система США (ФРС) натякнула на відновлення ультрам'якої кредитно-грошової політики, сталося зміцнення курсу валют азійських країн.
Міністерство стратегії і фінансів РК констатувало, що південнокорейський уряд стежить за курсом валют головних країн і політикою валютного курсу в інших країнах. Разом з цим офіційний Сеул намагатиметься дотримуватися ринкових законів і вживатиме відповідних заходів для стабілізації валютного ринку за умови великих коливань курсів.
За матеріалами:
Женьмінь Жибао
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас