Nord Stream виплатить компенсації естонським рибалкам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nord Stream виплатить компенсації естонським рибалкам

Енергетика
156
Nord Stream досяг угоди про виплату компенсацій естонським рибакам, чиї судна займаються траленням в Балтійському морі, недалеко від побудови газопроводу, повідомляє Delfi. Угоду укладено як із профспілками рибалок Балтійського моря, так і з тими рибалками, які не є членами профспілок.
В минулому році договори були укладені в п'яти країнах, у водах яких проходить газопровід - в Росії, Фінляндії, Швеції, Данії і Німеччині. Цього року підписані договори про виплату компенсацій рибалкам Естонії, Латвії і Литви. Компенсації будуть виплачені в одноразовому порядку, за основу буде взято улов. Компенсації поширяться на судна, оснащені устаткуванням для донного тралення.
"Риболовля важлива для багатьох країн, прилеглих до Балтійського моря, а наша труба проходить через деякі важливі риболовецькі регіони", - сказав регіональний радник проекту Nord Stream в країнах Балтії Романс Бауманіс. "Ми раді, що інтереси рибалок Естонії захищені. Представники Nord Stream поводилися по-діловому і були відкритими для співпраці", - додав голова правління Союзу рибалок Естонії Березень Ундрест.
За матеріалами:
Газета.Ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас