Попов: Борги із заробітної плати на комунальних підприємствах столиці ліквідовані. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Попов: Борги із заробітної плати на комунальних підприємствах столиці ліквідовані.

132
Борги із заробітної плати на комунальних підприємствах столиці ліквідовані. Про це сьогодні заявив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Попов під час наради з оперативних питань із заступниками голови КМДА, начальниками головних управлінь і керівниками комунальних підприємств, повідомили в прес-службі КМДА.
"КП "Київпастранс" було одним з найбільш проблемних комунальних підприємств, адже в певний період заборгованість із заробітної плати досягала 40 млн. грн. Аби оперативно вирішити це питання, ми залучили і Міністерство фінансів, і наші служби. Тепер можна з упевненістю говорити, що за станом на 1 жовтня ліквідована заборгованість на всіх підприємствах комунальної форми власності. Завдання на майбутнє - не допустити її виникнення", - підкреслив О.Попов.
Разом з тим ситуація на підприємствах державної форми власності залишається складною. Проте, за словами О.Попова, найближчим часом питання із кожного державного підприємства або акціонерного товариства, де є борги по зарплаті, буде розглянуто в індивідуальному порядку.
"Ми плануємо організувати нашу роботу так, щоб до кінця року мінімізувати борги на всіх підприємствах Києва", - додав О.Попов.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас