До Євро-2012 вздовж доріг побудують більше 200 місць для відпочинку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До Євро-2012 вздовж доріг побудують більше 200 місць для відпочинку

Казна та Політика
224
В Україні до футбольного чемпіонату Євро-2012 уздовж автодоріг міжнародного, національного і регіонального значення заплановано побудувати більше 200 рекреаційних об'єктів, які стануть місцями відпочинку для гостей держави і українців.
Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив голова Державного комітету лісового господарства України Микола Шершун на виїзній колегії Держкомлісгоспу в Житомирській області.
За його словами, "ці рекреаційні об'єкти також запобігатимуть виникненню пожеж в лісах".
З цією метою Шершун видав відповідне доручення, за яким кожне лісогосподарське підприємство галузі зобов'язане побудувати по одному такому рекреаційному об'єкту.
Зокрема, до 20 жовтня цього року уздовж автомагістралі "Київ-Ковель-Ягодин" повинні улаштувати 11 рекреаційних пунктів лісогосподарські підприємства Київського, Житомирського і Рівненського облуправління лісо-мисливського господарства.
Також уздовж траси "Київ - Харків - Довжанський" підприємства Київського, Полтавського, Харківського, Луганського і Донецького облуправлінь зведуть 9 таких пунктів. Подібні пункти побудують і уздовж автодороги "Київ - Чоп" і "Київ - Одеса".
В інших областях силами лісогосподарських підприємств також будуть побудовані рекреаційні майданчики біля доріг. Всі вони будуть облаштовані місцями для паркування автомобілів, мангалами для розпалювання вогнища, туалетами, сміттєвими баками та ін.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас