На конкурсі обрали найкращу труну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На конкурсі обрали найкращу труну

49
Виявляється, щоб радіти життю потрібно посидіти поряд з модною труною або полежати в ній. Саме тому у Сингапурі відбувся міжнародний конкурс на кращу труну, причому перші шість номінацій дісталися представницям прекрасної статі. Перший приз - 3000 доларів - отримала 27-річна бельгійка Інес ван Гухта, що використала для обробки труни хутро. Таким чином, жінка спробувала оточити себе пухнастими друзями, які нібито піклуватимуться про неї на тому світі.
Другий приз - 1500 доларів дістався 76-річній австралійці Елсі Чуа, що представила білу труну із зображеннями себе коханої в оточенні троянд, птахів, метеликів та оленів. Літня пані вважає, що після її смерті саме такі рослини і тварини мають оточувати її в раю. Крім того, похоронний виріб містить гасло: "Моє життя, моя труна".
Третій приз - 500 доларів отримала 45-річна американка Катрін Фіффер. На її конструкції був напис "Одного дня ми зустрінемося знову", а сама труна мала форму шоколадки, причому рожевого кольору зовні, і червоного усередині.
Одна труна викликала особливу увагу у гостей заходу. Виконана у вигляді блюда і розписана сценами із "Таємної вечері", вона була дуже великою. Але судді не оцінили подібне творіння, тому хазяйка труни залишилася без грошової винагороди.
До речі, всі бажаючі могли полежати в трунах. Такі акції покликані допомогти людям поборони страх перед смертю і зустріти неминучу подію без жалю, говорять конкурсанти.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас