Норвезький веб-дизайнер зібрав мільйон жирафів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Норвезький веб-дизайнер зібрав мільйон жирафів

54
Норвезький веб-сервер-дизайнер Ола Хелланд, який влітку 2009 року оголосив збір зображень жирафів, завершив свій проект, пише Metro.
За 440 днів він встиг зібрати мільйон жирафів, змальованих різними способами. Акція зі збору жирафів стартувала після того, як Хелланд заклався зі своїм другом Йоргеном про те, що до початку 2011 року зможе зібрати мільйон екземплярів чого завгодно. При цьому друзі домовилися, що збір проходить в Мережі.
Як пояснив норвезький веб-сервер-дизайнер, у результаті було вирішено збирати жирафів, оскільки немає жодної людини, яка не зможе намалювати цю тварину. "Люди завжди змальовують жирафів по-різному і радіють, коли малюють їх", - зазначив Хелланд. Також веб-сервер-дизайнер відзначив, що жираф - це його улюблена тварина.
Спеціально для збору жирафів був відкритий сайт One Million Giraffes, куди користувачі Мережі, що дізналися про акцію норвежця, почали присилати свої зображення жирафів.
З моменту відкриття ресурс Хелланда отримав не лише намальованих тварин, але також і зображення жирафів, зроблених з хліба, банана, дерева, пластиліну, канцелярських скріпок, паперу, цукерок і багатьох інших матеріалів.
Ола Хелланд подякував всім, хто брав участь в його арт-проекті. При цьому веб-сервер-дизайнер зазначив, що сайт продовжить своє існування навіть не дивлячись на те, що він зміг зібрати необхідну для перемоги в суперечці кількість жирафів. One Million Giraffes продовжить приймати зображення улюбленої тварини норвезького веб-сервера-дизайнера - прислати свій варіант жирафа може будь-хто.
"Йорген не мав рації", - свідчить напис на сайті. "Я зможу розповідати про це своїм онукам і робитиму це до тих пір, поки вони не зненавидять мою історію", - пообіцяв Ола Хелланд.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас