Азаров: В Україні будуть найкращі в Європі умови для бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: В Україні будуть найкращі в Європі умови для бізнесу

3680
Прем'єр-міністр Микола Азаров заявив, що в Україні наступного року буде створений найбільш лояльний в Європі клімат для бізнесу. Про це Азаров сказав у виступі на 7-му щорічному засіданні міжнародного форуму "Ялтинська європейська стратегія".
"Я абсолютно відповідально можу гарантувати, що в Україні наступного року буде створений найбільш лояльний в Європі клімат для бізнесу. Причому йдеться не лише про скорочення ставок податків і скасування неефективних податків. Йдеться також про істотну дерегуляцію економічної діяльності, створення правової ситуації рівної відповідальності бізнесу і держави", - відзначив Азаров, якого цитує Департамент інформації і масових комунікацій Секретаріату КМУ.
Прем'єр додав, що модернізоване законодавство буде стабільним і дозволить планувати розвиток бізнесу на багато років уперед, а також дасть можливість реалізовувати в Україні стратегічні проекти.
Нагадаємо, прем'єр раніше заявив, що економічна ситуація в Україні покращується, а дефіцит державного бюджету за підсумками 2010 року складе 3,5% ВВП.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас