Комерційні банки Китаю припинять видачу кредитів покупцям третього житла — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Комерційні банки Китаю припинять видачу кредитів покупцям третього житла

Кредит&Депозит
387
Відповідні міністерства і держкомітети Китаю днями оприлюднили заходи з подальшого регулювання і контролю розвитку ринку нерухомості і сприяння його здоровому розвитку з метою приборкання надмірного зростання цін на житло в деяких містах.
Одним з цих заходів є вдосконалення диференційованої кредитної політики стосовно покупців житла. У зв'язку з цим комерційні банки припинять видачу кредитів приватним особам, які бажають придбати у власність третє і подальше житло; покупці першого житла повинні сплатити первинний внесок в розмірі не менше 30 відсотків від вартості житла; а первинний платіж при покупці на виплату другого житла повинен скласти не менше 50 відсотків від його вартості, процентні ставки по кредитах повинні скласти не менше 1,1 разу від базисних.
Дані заходи також включають прискорення темпів просування роботи в рамках проведення експериментів з введення податку на нерухомість в деяких містах і поширення цієї роботи по всій країні.
Держрада КНР 17 квітня оприлюднила циркуляр з вимогами до комерційних банків дотримуватися жорсткіше диференційованого іпотечного кредитування з метою приборкання спекуляції на ринку житлової нерухомості.
За матеріалами:
Женьмінь Жибао
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас