Тігіпко високо оцінює свої шанси залишитися на посту віце-прем'єра — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко високо оцінює свої шанси залишитися на посту віце-прем'єра

181
Віце-прем'єр-міністр України, глава партії "Сильна Україна" Сергій Тігіпко високо оцінює свої шанси залишитися на посту віце-прем'єра в результаті прийняття нового закону про Кабінет міністрів України, проте не знає, кому з колег доведеться розлучитися з цією посадою.
"Хто залишається (з віце-прем'єрів - ред.) - я не знаю. Скажу відверто. Це питання зараз вирішуватиметься президентом. Вирішить президент - побачимо", - заявив С.Тігіпко.
Відповідаючи на запитання агентства про те, як він оцінює свої шанси залишитися на посту віце-прем'єра, С.Тігіпко відповів: "високо".
Згідно з даними "Інтерфакс-Україна", розроблений законопроект про Кабінет міністрів, підготовка якого практично завершена, передбачає закріплення норми Конституції про наявність в уряді 4 посад віце-прем'єр-міністрів, у тому числі одного першого віце-прем'єр-міністра. В даний час віце-прем'єрів в уряді 6: віце-прем'єр з питань "Євро-2012" Борис Колесников, віце-прем'єр з силових питань Володимир Сивкович, віце-прем'єр з питань агропромислового комплексу Віктор Слаута, віце-прем'єр з питань економіки С.Тігіпко, віце-прем'єр з питань регіональної політики Віктор Тихонов, а посаду першого віце-прем'єра обіймає Андрій Клюєв.
Як повідомлялося, міністр юстиції України Олександр Лавринович в п'ятницю увечері в ефірі телеканалу "Інтер" висловив переконання, що президент України Віктор Янукович приведе склад уряду у відповідність до Конституції, де вказано, що до складу уряду входить один перший віце-прем'єр і три віце-прем'єри. "Президент України завжди декларував і говорив, що він поважає Конституцію і закони, і він обов'язково приведе склад Кабміну у відповідність з Конституцією", - сказав він.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас