Опитування: Справжній чоловік повинен уміти писати романтичні SMS і не заважати дивитися серіали — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Опитування: Справжній чоловік повинен уміти писати романтичні SMS і не заважати дивитися серіали

167
Згідно з результатами опитування, проведеного серед трьох тисяч жінок, справжній джентльмен повинен уміти писати романтичні SMS, а також регулярно залишати повідомлення на стіні своєї коханої в соціальних мережах, повідомляє Daily Mail.
Також дві третини опитаних призналися, що вважають непристойними, якщо на побаченні чоловік пише комусь SMS і говорить про свої колишні пасії. 42% опитаних також вважають неприйнятними для справжнього джентльмена називати кохану жінку другою половинкою або дружиною.
Проте, як і раніше, три чверті жінок вважають необхідним атрибутом справжнього джентльмена носити ідеально відпрасовану сорочку, куди б він не пішов. Половина жінок також чекають, що чоловік носитиме запонки, 16% вважають, що необхідна також витончена носова хустинка. Також кожна двадцята хоче бачити джентльменів у капелюсі. Обов'язковим також залишаються бездоганні манери і відмінне почуття гумору.
Автори дослідження відзначають ще один цікавий факт, якщо раніше дівчатам приносив задоволення розстелений на калюжі плащ, щоб вона могла пройти, не намочивши ніг, то зараз досить, коли парубок просто не заважає їй дивитися улюблені серіали.
Нагадаємо, що згідно з нещодавнім дослідженням, проведеним порталом AskMen.com і журналом Cosmopolitan, чоловік 21 століття дотримується традиційних поглядів на сім'ю, секс і кар'єру, незважаючи на сексуальну революцію і пропаганду вільних стосунків.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас