Іспанський бренд безкоштовно одягнув відвідувачів у нижній білизні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Іспанський бренд безкоштовно одягнув відвідувачів у нижній білизні

81
В Нью-Йорку пройшла акція бренду Desigual, під час якої відвідувачі в нижній білизні отримали одяг в подарунок від магазина.
Про це повідомляє сайт Advertising Age.
Акція пройшла у вівторок, 28 вересня. Раніше Desigual оголосив про те, що перші сто відвідувачів зможуть безкоштовно отримати верх і низ, а ще сто отримають знижки на 50% на купівлю одягу. В результаті, незважаючи на дощ, на момент відкриття магазину на Манхеттені біля входу товпилися 250 осіб.
Це була друга акція бренду в Нью-Йорку. Під час першої в одній білизні по одяг прийшли 300 осіб. Це пояснюється агресивною промо-кампанією Desigual в інтернеті і рекламою у пресі. Проведенням акції займалося агентство Man-Lai.
Desigual вже три місяці проводить аналогічні акції в своїх європейських магазинах.
Компанія була заснована в 1984 році в Іспанії швейцарцем Томасом Мейером. Об'єднує 4,5 тис. мультибрендових і 157 монобрендових магазинів в 65 країнах світу. У США прийшла в минулому 2009 року. Тоді ж, в листопаді, за франчайзинговою угодою з Арго магазин відкрився в Україні. Тоді Desigual став першим світовим брендом, що вийшов на український ринок з початку фінансової кризи.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас