Росіяни побудують космічний корабель — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росіяни побудують космічний корабель

Нерухомість
232
Компанія "Орбітальні технології" спільно з РКК "Енергія" має намір побудувати і в 2016 році запустити на орбіту першу комерційну космічну станцію: вона буде надана в розпорядження приватних осіб, компаній і вчених, зацікавлених у використанні космосу для розважального туризму або для наукових досліджень.
Космічна станція допоможе будь-якому наблизитися до космосу, і ми сподіваємося, що зможемо співпрацювати з урядами і приватними особами зі всіх країн світу", - заявив Сергій Костенко, директор "Орбітальних технологій".
На новій космічної станції будуть застосовані новітні технології. На ній зможуть одночасно знаходитися до 7 чоловік від трьох днів до року. До російської космічної станції можуть стикуватись будь-які космічні кораблі, від "Союзів" до китайських Shenzou і Dragon, капсул приватної компанії SPACEX".
За словами начальника управління пілотованих програм Роскосмоса Олексія Краснова, космічний готель зможе приймати і мешканців МКС - наприклад, під час проведення ремонтних робіт на станції. Нова станція зможе стати важливим опорним пунктом для початку пілотованих польотів в Сонячній системі. Ідея росіян про будівництво приватних космічних станцій не нова, хоча в її реалізації вони можуть стати першими.
За матеріалами:
Prian.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас