Російський депутат-мільярдер подав декларацію жебрака — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Російський депутат-мільярдер подав декларацію жебрака

Казна та Політика
1038
Найбагатший за версією журналу Forbes депутат Держдуми РФ Андрій Скоч (його стан оцінюється в 1,4 млрд. доларів), живе, як з'ясувалося, на одну зарплату. Він має лише квартиру в 65,3 кв. м в Білгородській області Росії, іншого майна - нерухомості, цінних паперів або хоч би рахунку в банку - у нього немає.
Це витікає з опублікованих відомостей про майно і доходи, які представили кандидати в депутати обласної думи. Скоч йде третім номером за списком правлячої партії "Єдина Росія", повідомляє newsru.com.
Єдинороси надають регіональній кампанії федеральне значення: у ній беруть участь більше ста депутатів Держдуми і сенаторів. Більшість багачів із списку Forbes виступають як агітатори. Окрім Скоча в депутати білгородської облдуми балотується сенатор від регіону, акціонер холдингів "Русагро" і "Авгур-естейт" Вадим Мошкович, особистий стан якого оцінюється в 600 млн. доларів (138-е місце в рейтингу мільярдерів 2010 років).
В той же час більшість росіян не вірять деклараціям чиновників про доходи. Як показало опитування, проведене Дослідницьким центром рекрутингового порталу SuperJob.ru, 71% респондентів призналися, що ці відомості не викликають у них ніякої довіри.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас