У США опублікували статистику про іноземних покупців житла — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США опублікували статистику про іноземних покупців житла

Нерухомість
588
За даними Національної асоціації ріелторів, на зарубіжних покупців припало цього року 4,5% від сумарного обсягу операцій з житловою нерухомістю.
Сумарний обсяг продажів житла склав $907 млрд, з яких $41 млрд припало на іноземних громадян. Якщо враховувати іммігрантів, які щойно прибули, і володарів тимчасових віз, сума операцій складе $66 млрд, або 7,3%, передає Real Estate Channel.
Найбільша частка іноземної активності припала на громадян Канади - 23% від загального обсягу операцій. Друге і третє місця зайняли Мексика (10%) і Великобританія (9%). До п'ятірки лідерів увійшли також Китай (8%) і Німеччина спільно з Францією (7%). Російські покупці в дослідженні не фігурують.
Повідомляється також, що 55% зарубіжних покупців житла в США сплатили операції готівкою, а найпривабливішими штатами для іноземців сталі Каліфорнія, Флорида, Техас і Аризона, на яких в сумі припало більше половини від сукупного обсягу продажів.
Відзначимо, що, згідно зі статистикою порталу Prian.ru, у серпні США були на четвертому місці в рейтингу ринків зарубіжної нерухомості, найбільш популярних серед наших співвітчизників. На Сполучені Штати припало 5,76% від загального числа запитів росіян, які бажають придбати нерухомість за кордоном.
За матеріалами:
Prian.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас