Yahoo втратила трьох ключових топ-менеджерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Yahoo втратила трьох ключових топ-менеджерів

359
Американська компанія Yahoo Inc підтвердила звільнення трьох топ-менеджерів компанії, у тому числі і глави американського підрозділу Хіларі Шнайдер.
Reuters має в своєму розпорядженні лист, який було розіслано співробітникам Yahoo із закликом глави компанії Керол Бартц "зберігати спокій".
Як заявила Yahoo, компанія сподівається знайти заміну виконавчому віце-президенту по американському регіону Шнайдер до кінця року.
Крім того, компанію покинули віце-президент по медіа Джіммі Пітаро і старший віце-президент з роботи з аудиторією, мобільних і місцевих послуг регіону Північна Америка Девід Ко.
Проте Yahoo вже повідомила, що місце Ко займе Реймонд Стерн, який відповідає за розвиток компанії і партнерства.
Як повідомляється, це не перші випадки звільнення співробітників Yahoo з управлінських позицій. Раніше компанію покинули Тапан Бхат, відповідальний за головну сторінку сайту Yahoo, Ніл Семпл, віце-президент зі соціальних мереж, і Ларрі Корнетт, віце-президент відділу споживчих товарів.
Нагадаємо, що зміни в керівництві компанії сталися і в одного з найбільших світових виробників комп'ютерів і оргтехніки Hewlett-Packard, яка, як повідомлялося сьогодні, 1 жовтня, призначила Лео Апотекера новим главою компанії.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас