Тимошенко закликає переобрати Президента, Кабмін і парламент — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко закликає переобрати Президента, Кабмін і парламент

4234
Президента України, Кабінет міністрів і Верховну Раду необхідно переобрати. Про це на прес-конференції заявила лідер опозиції, голова партії ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко.
"Висновок може бути один: Президент, уряд і Верховна Рада мають бути переобрані. Лише повне перезавантаження влади може повернути довіру до влади", - сказала Тимошенко.
Лідер опозиції додала, що Конституційний суд "всупереч логіці конституційного права встановив новий конституційний устрій". "І це є узурпацією державної влади... Цей день увійде до історії як день вбивства демократії і як день українського ГКЧП... Всіх нас повернули далеко назад, в епоху "кучмізму". Тому ми розраховуємо на відповідну оцінку міжнародного співтовариства", - сказала вона.
Тимошенко нагадала, що фракція БЮТ в парламенті не голосувала за політреформу 2004 р. "Ця реформа була недоскональною. Але вона була невеликим кроком вперед, який сьогодні повністю розтоптали", - додала вона.
На переконання Тимошенко, Україна після сьогоднішнього рішення КСУ втратить остаточно довіру європейських міжнародних інститутів, а також авторитет на міжнародній арені.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас