Лукашенко: Білоруська опозиція фінансується з Росії, але гроші йдуть через треті країни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лукашенко: Білоруська опозиція фінансується з Росії, але гроші йдуть через треті країни

253
Президент Республіки Білорусі Олександр Лукашенко заявляє про затримання кур'єра з $200 тис. з Росії для фінансування білоруської опозиції.
"Сьогодні ще один спонсор у них (білоруської опозиції - ред.) знайшовся - бізнес Росії", - заявив О.Лукашенко.
"Ми знаємо, хто ці гроші платить, тому що недавно такого кур'єра з $200 тис. ми затримали, він порушуючи закон перевозив через кордон гроші", - додав він.
За словами глави держави, "майданчики (з підтримки опозиції - ред.) створені в Литві, Польщі і Німеччини, і гроша звідти надходять до Білорусії, російських грошей, не напряму через кордон Росії і Білорусії". "Ми це теж знаємо", - констатував він.
При цьому президент Білорусії висловив здивування тим, що на російських телеканалах дають можливість висловлюватися представникам білоруської опозиції, "людям, які на дух не переносять Росію". При цьому він підкреслив, що "це - люди, які вчора і сьогодні отримують гранти Західної Європи".
О.Лукашенко додав жартома, що "якщо у когось в Росії є зайві гроші, хай платять, це теж інвестиції в наше суспільство". "Ці опозиціонери щось і куплять на білоруському ринку", - сказав він.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас