Квасьнєвський обіцяє інтегрувати Україну в ЄС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Квасьнєвський обіцяє інтегрувати Україну в ЄС

302
Голова правління Ялтинської європейської стратегії (YES), екс-президент Польщі Олексадр Кваснєвський заявив, що Україна залишається на шляху європейської інтеграції, і YES буде всіляко підтримувати цей процес і надалі.
Про це він сказав під час свого вступного слова до першої пленарної сесії сьомого Ялтинського форуму, який проходить сьогодні в Ялті.
"Ми робимо невеликі кроки, але кроки в правильному напрямку. Ми інтегруємо Україні в Європейський Союз. Мета не змінилася - нам потрібно думати, які пропозиції робити, як наблизити Україну до Європейського союзу", - заявив А.Квасьнєвський.
Також він зазначив, що не розділяє думки, згідно з яким Україна відмовилася від європейських перспектив.
"Я абсолютно не сприймаю ідею, що Україна більше не цікавиться європейською інтеграцією. Я багато разів чув виступу Президента Януковича і впевнений: Україна залишається на цьому шляху. І ми будемо всіляко підтримувати це бажання Україну", - додав А.Кваснєвський.
У той же час, екс-президент не згоден з думкою про те, що Європейський союз - штучне утворення, в якому зараз багато проблем, і він не може запропонувати світові "нічого цікавого".
"Євросоюз - це не тільки стабільне політичне середовище. ЄС - наша надія, може бути нашою надією", - сказав він.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас