Житло у США розпродується зі знижкою 26 % — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Житло у США розпродується зі знижкою 26 %

Нерухомість
661
Житло, що знаходиться в процесі втрати прав викупу на нього в II кварталі цього року продавалося в США із середньою знижкою в 26%, повідомляє компанія RealtyTrac Inc.
Загалом 248 534 будинки, які були продані за II квартал, мали статус дефолтних, були виставлені на продаж і були вилучені банками у неплатоспроможних позичальників, говориться у звіті компанії. Це виявилося на 5% більше, ніж в I кварталі цього року і на 20% нижче, ніж в II кварталі 2009 року.
"Кількість проблемного житла, як і раніше, збільшується", - говорить Рік Шарга, старший віце-президент компанії. - "Це означає, що і далі це стримає ціни від зростання, або вони знижуватимуться".
Така знижка відображає рівень середньої ціни продажу житла, що знаходиться в процесі вилучення, в порівнянні з житлом, що продається, що не має статусу "проблемного". Близько 24% всіх будинків з проданих відносилися в II кварталі до проблемного проти 31% в I кварталі. Середня ціна на проблемне житло склала $174 198 проти $171 971 в I кварталі. Втрати прав на викуп житла зробили свій вклад у збільшення пропозиції на ринку житла на тлі майже 10% безробіття і припинення державної програми підтримки покупців житла, що ослабило продажі.
Вилучення житла в серпні досягло рекордного рівня втретє за останніх 5 місяців, перевищивши 95 000 вилучених об'єктів нерухомості, повідомила компанія раніше у вересні. Ціни на житло в липні знизилися в річному порівнянні восьмий місяць поспіль.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас