На eBay виставили особняк, прикрашений кристалами Сваровськи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На eBay виставили особняк, прикрашений кристалами Сваровськи

Нерухомість
332
Особняк на іспанському острові Майорка, кімнати в якому оброблені золотом і кристалами Сваровськи, виставлений на продаж на eBay за 28 мільйонів доларів, йдеться в матеріалах аукціону. Як уточнюється на сайті, площа будинку - 10,76 тисяч квадратних футів (майже 1000 квадратних метрів).
Особняк, за повідомленням eBay, спроектував легендарний німецький дизайнер-конструктивіст Луїджі Колані, родоначальник біодизайну в промисловій архітектурі.
"Об'єкт, виконаний в округлих формах, розташовується на пагорбі в престижному районі Нова Санта Понса. З усіх боків вілли і зі всіх вікон відкриваються прекрасні види на море", - повідомляє Primelocation.com, інший електронний ресурс, на якому також продається будинок.
Будівництво особняка було завершене в 2009 році. Стіни особняка прикрашають "картини добре відомих художників" і 24-каратне золото, що "прекрасно поєднується з сонячним світлом усередині і зовні будинку".
За даними Primelocation.com, вілла вміщає п'ять спалень з джакузі і два кабінети.
"Скляний ліфт, два величезні басейни на терасах, ізольовані апартаменти для персоналу, кімната для охорони, винний погріб, великий гараж з наземною парковкою на 7 машиномісць прекрасно доповнюють цю пропозицію", - підкреслює ресурс.
Як пишуть сайти про елітну нерухомість, власником будинку є німецький князь Карл-Хайнц Річард Фюрст фон Зайн-Вітгенштейн.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас