Мера Алупки затримано за земельні махінації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мера Алупки затримано за земельні махінації

Кримінал
398
Прокуратура Автономної республіки Крим затримала главу Алупкінської міської ради, головного архітектора м. Алупки і землевпорядника міськради.
Як повідомили Главреду в прес-службі прокуратури Криму, чиновників підозрюють у незаконному розпорядженні землею дитячого протитуберкульозного санаторію ім. Боброва.
Зокрема, із земель оздоровчого призначення, які перебувають у користуванні санаторію ім. Боброва, посадовими особами міськради необґрунтовано вилучено і всупереч містобудівній документації передано у власність громадян шість земельних ділянок площею по 0,01 гектара для гаражного будівництва.
У зв'язку з цим, 20 квітня Сімферопольським міжрайонним природоохоронним прокурором порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 365 КК України за фактом незаконного розпорядження посадовими особами Алупкінської міської ради земельними ділянками дитячої здравниці.
Нагадаємо, 21 вересня прокуратура Дніпропетровської області порушила кримінальну справу стосовно міського голови Новомосковська Віктора Литвищенка за розтрату майна в особливо великих розмірах.
За матеріалами:
Главред
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас