У 2002 році Кременчуцька філія Приватбанку видала більш 2 000 споживчих кредитів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У 2002 році Кременчуцька філія Приватбанку видала більш 2 000 споживчих кредитів

Кредит&Депозит
109
З початку поточного року споживчі кредити Приватбанку одержали більш 2 000 жителів Кременчука. Як повідомили в Кременчуцькій філії банку, на сьогоднішній день Приватбанк займає лідируючі позиції на ринку споживчого кредитування, пропонуючи клієнтам найбільш вигідні умови кредитування фізичних осіб. Кредитування здійснюється в рамках трьох основних програм банку - "АвтоКредит за 30 хвилин", "Житло в кредит" і "Розстрочка". За словами фахівців філії, найбільшою популярністю серед жителів Кременчука користується програма кредитування населення на покупку товарів тривалого користування "Розстрочка", у рамках якої партнерами банку виступають більш 40 найбільших торгових організацій міста.
Також Приватбанк відкрив у Кременчуці нове відділення банку - "Ювілейне". Як повідомили в Кременчуцькій філії банку, це перше відділення Приватбанку в правобережній частині міста, і його відкриття дозволить заповнити дефіцит якісних банківських послуг у Крюковському районі міста. За словами банкірів, нове відділення пропонує своїм клієнтам, як фізичним, так і юридичним особам, повний спектр послуг Приватбанку, серед яких найсучасніші банківські інструменти і технології.
На сьогоднішній день у Кременчуці працює 9 відділень Приватбанку. Обсяг засобів фізичних осіб, розміщених на депозитних рахунках у Кременчуцькій філії Приватбанку, складає понад 32 млн.грн. Поточний портфель споживчих кредитів філії складає більш 2,5 млн. грн.
Довідка:
Приватбанк є одним з найбільших банків України. Національна мережа банківського обслуговування Приватбанку включає 1 363 філій і відділень по всій території країни. Банк має найбільшу в Україні мережу обслуговування пластикових карт: 541 банкомат, 12 475 POS-терміналів і 1 658 пункту видачі наявних.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас